Poslovno udruženje.

Oglasi za članove

14-11-2011-33-index

NOVA SARADNJA! Patrimons Automotiv doo Beograd

 

Počevši od današnjeg dana, Poslovno udruženje VOJVOĐANIN otpočelo je saradnju sa Patrimons Automotiv doo Beograd.

To je kompanija osnovana u Beogradu 1989. god. kao jedna od prvih mešovitih kompanija sa ulogom stranog kapitala firme Patrimons Ltd. sa Kipra. 

Osnovna delatnost kompanijePatrimons Automotiv doo Beogradobuhvata sledeće:

 • uvoz i prodaju rezervnih delova za komercijalna vozila
 • izvoz auto delova renomiranih srpskih proizvođača
 • popravku i održavanje komercijalnih vozila
 • industrijski remont motora i agregata  

 

Zahvaljujući stručnom osoblju kao i najsavremenijim dijagnostičkim uređajima i alatima koje poseduju u njihovom servisu na ponudi je sledeće:

 

Popravka komercijalnih vozila

·         Ova usluga obuhvata popravku i održavanje kamiona, autobusa kao i lakih dostavnih vozila tipa Mercedes, MAN, Evobus, Neoplan, Volvo. Zahvaljujući najsavremenijoj dijagnostici koju poseduju u mogućnosti smo da izvršimo sve zahvate na Mercedesovim vozilima novije generacije, kao sto su: Actros, Axor, Atego, Vario, Sprinter, Vito, na vozilima MAN TG generacije TGL, TGM, TGA kao i TGX i TGS.

 

Industrijski remont motora i agregata

·         U okviru njihovog servisa nalazi se posebno specijalizovano odeljenje za industrijski remont motora i agregata za vozila Mercedes, MAN, Evobus, Neoplan, Volvo. Nakon industrijskog remonta motora u njihovom servisu obezbeđena je garancija od 100 000 km ili 12 meseci.

 

Remont menjača

·         Na osnovu sve većih zahteva tržišta po pitanju remonta menjača oformljeno je posebno odeljenje za remont istih gde je poseban akcenat stavljen na noviju generaciju ZF i Mercedes menjača. Na izvršen remont menjača u servisu obezbeđena je garancija od 100 000 km ili 12 meseci.

 

Remont kočionih čeljusti

·         Specijalizovani su za reparaciju kočionih čeljusti proizvođača Knorr, Lucas-Meritor, Wabco i Haldex. Kočione čeljusti se testiraju i podešavaju isključivo po upustvu proizvođača.

 

Ostale usluge

·         Pored navedenih usluga vrše i remont: pumpi visokog pritiska, kompresora za vazduh, turbo kompresora, brizgaljki, sušača vazduha, višekružnih ventila i pumpi za vodu.

Proizvodi

U njihovoj ponudi nalazi se širok asortiman kvalitetnih rezervnih delova za  komercijalna vozila (kamione, autobuse, laka dostavna vozila) Mercedes, MAN, Evobus, Neoman, Volvo, poznatih svetskih proizvođača i to za sledeće agregate i sisteme vozila:

 • motor
 • sistem za hlađenje motora
 • sistem za ubrizgavanje goriva
 • kvačila
 • menjač
 • osovine
 • kočioni sistem
 • svetlosna oprema
 • elektro oprema motora
 • sistem oslanjanja vozila
 • sistem upravljanja vozila  
 • delovi kabina 

 

Širenjem svog tržišta, i otvaranjem novih poslovnica u Vojvodini dostupnost rezervnih delova je mnogo veća a rok isporuke rekordno skraćen.


Za sve članice udruženje predviđene su određene pogodnosti a dodatne informacije možete dobiti preko kancelarije udruženja ili kontakta

 

MILORAD MILJUŠ      063/104-43-26

 

14/11/2011

21-06-2011-18-neon

NEON PRINT

Firma Neon print je porodična firma duge tradicije postojanja, a od skorijeg pod nazivom neon print.
Naš prvi oblik poslovanja je bio pod nazivom szr "Metal Mont" u vlasništvu Branka Dragišića i Pastor od 1985 godine.
Počeli smo sa izradom metalnih konstrukcija, krovo pokrivanja i postavljanjem montažnih objekata i hala. Uskolopu toga smo izrađivali građevinsku bravariju.

1991. godine firma menmja naziv u szr "Metalne montaže" u vlasništvu Dragišić Branka. Proširuje se delatnost na proizvodnju: sušilica za veš, suncobrana, tendi, kamionskih cerada i na kraju uvodimo digitalnu štampu velikih formata.
Od 2009. godine Metalne montaže prelazi u "Neon print" d.o.o. u vlasništvu Dragišić Srđana.
Uvode se novi trendovi u izradi reklamnog materijala i proširuje se delatnost na lasersko graviranje i sečenje.

Kontakt osoba: Srđan Dragišić
tel.: +381 21 842 556
tel.: +381 21 844 633
tel. : +381 63 86 34 409
adresa: Munkači Mihalja 28, 21235 Temerin, Srbija.
e-mail: office@neon-print.com
 

21/06/2011